Mustela en het gamma mustela

mustela baby

Ben je zwanger of heb je een baby, dan wil je graag de beste verzorgingsproducten voor jezelf en voor je kleintje. Het merk Mustela heeft zowel babyverzorgingsproducten als producten voor jezelf als je zwanger bent of net bevallen. Maar waarin onderscheidt het merk Mustela zich van alle andere merken?

Natuurlijk oorsprong ingrediënten

mustela babyDe ingrediënten van alle babyverzorgingsproducten van Mustela zijn voor gemiddeld 95% van natuurlijke oorsprong. Dit garandeert een hoge tolerantie door bijna iedere huid, dus zeker de gevoelige babyhuid. Daarnaast biedt mustela niet één babyverzorgingslijn aan, maar verschillende.

Elke lijn is afgestemde op het huidtype van je kleintje, dus ook baby’s met een zeer droge huid hebben speciale producten voor de verzorging van de huid. Bescherming van de babyhuid is belangrijk, maar minstens zo belangrijk is bescherming van de wereld waarin deze kleintjes groot worden. Daarom doet het merk er alles aan om een minimale impact te hebben op mens en milieu.

Babyverzorging

De babyverzorgingsproducten van Mustela bestaan uit onder meer verschillende soorten wasgel, shampoo en vochtige doekjes. Ook een massageolie en verfrissend water behoren tot het assortiment. Naast deze producten zijn er ook meer specialistische producten voor baby’s te krijgen, zoals een speciale crème voor de hoofdhuid. Bescherming van de babyhuid in de zon is heel belangrijk, dus ook daaraan is gedacht door dit merk. Voor aanstaande en jonge moeders zijn er producten om de buik soepel te houden en zwangerschapsstriemen te vermijden of te herstellen. De producten van Mustela zijn overigens zo gemaakt, dat ze door het hele gezin gebruikt kunnen blijven worden.

Wil je verzekerd zijn van een goede verzorging voor je kleintje en jezelf, maak dan eens kennis met de verzorgingsproducten van Mustela.